av admin sist endret 2021-09-23T09:36:21+02:00
Denne audio-visuelle forestillingen bruker papir i forskjellige former og fasonger som sin eneste lydkilde, med et fokus på ødeleggelse. Dette alluderer mot avskoging og klimaforandringer.
Lørdag 25. september 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Etter som verket fortsetter, flyttes fokuset fra ødeleggelse til en sidestilling av ødeleggelse og skapelse. Denne obfuskeringen tar form som en metamorfose, hvor det vises at ødeleggelse og skapelse er forutsetninger for hverandre og peker mot tematikken: ildfuglen. Mens Stravinskis Ildfugl handler om den russiske legenden og er et storskala audiovisuelt verk, dreies denne forestillingen mer mot asiatisk mytologi. Det er fremdeles et audiovisuelt verk, men kontrasterer Stravinskis ballett i omfang: orkesteret er byttet ut mot en enkelt utøver og danserne er byttet ut mot en origami papirfugl.

Dette verket er produsert av Teresa Prati, Juan Qin, Parsa Shomali og Anders Hannevold.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen og er gratis.

NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Anders Hannevold

• Lørdag 25. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen og er gratis.