av Arild Ness sist endret 2021-10-15T07:15:43+01:00
KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.
Lørdag 16. oktober 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arthur Hureau er en fransk komponist og lyddesigner som bor i Bergen. Han utforsker teksturer og harmonier med synthesizere, inspirert av natur, landskaper og industri.

Konserten finner sted på auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Arrangementet på Facebook.

nyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Arthur Hureau