av Arild Ness sist endret 2022-05-04T12:36:48+02:00
Bergen Improstorband lar seg dirigere! Åpent for små og store dirigenter.
Lørdag 14. mai 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Bergen ImproStorband er en kollektiv gruppe musikere og artister i Bergen som har en interesse for å eksprimentell improvisasjon i større grupper. De er per i dag rundt 130 artister, med et gjennomsnitt på 10-15 personer per prosjekt.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

Konserten finner sted på auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

nyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Bergen ImproStorband

Bergen Improstorband lar seg dirigere! Åpent for små og store dirigenter.

• Lørdag 14. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet