av Arild Ness sist endret 2021-04-23T12:35:34+02:00
KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konserten er gratis.
Lørdag 24. april 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Fløytisten Berit Hella Lindberg er en aktiv frilanser i Bergensområdet og spiller ofte med etablerte ensembler og institusjoner. Hun jobber også mye med barn – som korpsdirigent og fløytelærer, blant annet i Askøy Kulturskole. Som utøver er hun opptatt av å formidle de litt utradisjonelle måtene å spille på: hun vil vise at fløyta kan være langt mer enn bare vakker klang, fuglekvitter og vibrerende toner. Heldigvis er mange ”nyere” komponister også opptatt av dette, noe som gjør at hun er veldig glad akkurat i denne musikken.

På denne konserten vil hun utforske hvor mange måter man kan spille fløyte på, hva man kan spille fløyte på og hvordan man kan bruke stemmen og munnen på ulike måter når man spiller. Man kan spille på både hel og halv fløyte, på flasker og glass, man kan plystre, synge, rope (!), lage trommelyder, spytte, trampe og hysje mens man spiller – og man kan til og med beatboxe i fløyta! Dette gir en hel haug med rare lyder som hun setter sammen til en fin liten konsert for dere.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge.

Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Berit Hella Lindberg (Konsert 24. april)

• Lørdag 24. april
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge.