av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-05-14T23:08:44+02:00
  • NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Clara Dietze
  • 2021-05-15T14:00:00+02:00
  • 2021-05-15T15:00:00+02:00
  • KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien. Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.
Lørdag 15. mai 14:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

95139006
Cellist Clara Henriette Dietze fra Tyskland, er utdannet i Leipzig, Freiburg, og studerer nå i Bergen med Frida Fredrikke Waaler Wærvågen.
Dietzes musikalske interesse strekker seg forbi vestlig kunstmusikk og til andre musikalske sjangre. Hun har en særlig interesse for ny kunstmusikk, og har urfremført mange nye komposisjoner gjennom sitt samarbeid med dagens komponister. Gjennom sitt utøvende virke har hun spilt på en rekke festivaler, med ensembler som the Youth Jazz Orchestra Saxony og hennes egen duett "DieUnkoordinaten", hvor hun gjennom improvisasjon tilslører sjangergrenser.

NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Clara Dietze

• Lørdag 15. mai