av Arild Ness sist endret 2021-11-19T21:50:00+01:00
  • nyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Marieke Verbiesen
  • 2021-11-27T14:30:00+01:00
  • 2021-11-27T15:00:00+01:00
  • KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien. Denne ukens konsert er en lydinstallasjon, hvor publikum kan komme og gå, og også selv være delaktig som komponister.
Lørdag 27. november 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Marieke Verbiesen forteller dette om installasjonen:

Mayhem Machine is an interactive instrument that produces synchronized sound, light and animation compositions, controlled by the audience via a custom made interface. The installation features instruments that can be used to control a symbiotic set of animations and sounds, and ¬offers tools to further enhance the audiovisual compositions made by its users.

Mayhem machine is designed for interaction, the audience can use its playful tools to invoke “mayhem”. The machine aims to challenge its users to experience audiovisual compositions through a variety of tools designed for both construction and deconstruction, using playful forms of interaction.

Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis

nyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Marieke Verbiesen

• Lørdag 27. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet