Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2019-08-27T10:04:38+02:00
Teknologiens eksponentielle utvikling rammer oss sterkere og hurtigere enn noen gang. På denne konserten skal slagverkeren Håkon Skjæret utforske teknologiens mange muligheter og utfordringer.
Lørdag 7. september 14:00
Hovedbiblioteket, UROM

Håkon Skjæret (f. 1994) er utdannet musikkpedagog og klassisk slagverker ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Håkon har lang erfaring som ensemblemusiker, og utmerker seg spesielt med evnen til å jobbe tverrfaglig i sine kunstprosjekter. Med sin brede, internasjonale undervisningskompetanse, er også det relasjonelle aspektet spesielt viktig i hans kunstneriske arbeid. Håkon jobber blant annet i BIT20 Ensemblet i Bergen, der han skaper kunstprosjekter for barn og unge.

Konserten finner sted i UROM på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis. Den varer i ca. 30 minutt, og det er mulig å gå inn og ut etter behov.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

UROM (kart)