Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2019-05-11T13:07:56+02:00
  • NyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken med Owen Weaver
  • 2019-05-11T14:00:00+02:00
  • 2019-05-11T14:30:00+02:00
  • Helt fra Amerika har musikeren Owen Weaver funnet veien til Os og Bergen, og begge har vært hans musikalske og kunstneriske hjem i to år nå. Owen spiller perkusjon – og det kan bety mange ting: han spiller på alt han kan riste, skrape eller slå på.
Lørdag 11. mai 14:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

På Biblioteksmusikken skal han spille på noen veldig små og noen veldig store instrumenter, og – så klart – også på noen innimellom. Temazcal av Javier Alvarez er en solo for maracas og elektronikk, Scorned as Timber Beloved of the Sky av Ellen Lindquist er komponert for en fem oktavs marimba (det er en xylofon på størrelsen av sofaen din!), og i Claremont av Christopher Cerrone kan du oppleve hva slags fantastisk musikk kan bli til av å blåse inn i ølflasker. Konserten vil også inkludere noe musikk av Owen selv som han har laget til filmer av kunstnerne Mèlissa Smith (NYC) og Katherine Brennan (Atlanta).

Konserten finner sted på Musikkavdelingen i 2. etasje på biblioteket og er gratis. Den varer i ca. 30 minutt, og det er mulig å gå inn og ut etter behov.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.