av Nettredaktør sist endret 2021-06-19T13:11:38+02:00
Solo slagverker Owen Weaver spiller nylig laget musikk av komponistelever ved Bergen Private Gymnas. Bli med på en konsertreise med verk for instrumenter som spenner fra trommesett til vinglass og elektronikk, komponert av noen av byens mest kreative ungdommer.
Lørdag 19. juni 14:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
For å være sikker på plass må du melde deg på i forkant. Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.
Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Owen Weaver + BPG Komponistelever

• Lørdag 19. juni