av Arild Ness sist endret 2021-10-15T07:15:11+01:00
NyMusikk Bergen inviterer til konsert med Florent Ghys og Owen Weaver.
Lørdag 23. oktober 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Ghys er uteksaminert fra Princeton University, og undereviser i komposisjon ved samme universitet. Ghys og Weaver utviklet i 2016 stykket Same Face!, som kombinerer slagverk, video og elektronikk. Ghys er en allsidig kunstner og komponist, og er en av New Yorks mest spennende stemmer innen samtidsmusikk. Ghys' verk kombinerer kompleks teknologi og programmering, komposisjon, humor, visuell kunst og tilsynelatende banale enkle virkemiddel.

Weaver er originalt fra USA, men har på kort tid blitt en veletablert kunstner i Bergen og omegn. Hans virtuose fremføring på alt fra klinkekuler til trommesett, har markert ham som en allsidig perkusjonist og et friskt pust på samtidsscenen.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

Konserten finner sted på Auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

nyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Owen Weaver + Florent Ghys

NyMusikk Bergen inviterer til konsert med Florent Ghys og Owen Weaver.

• Lørdag 23. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet