av Arild Ness sist endret 2022-02-15T11:28:51+02:00
Biblioteksmusikken er en Krapyl-konsertserie som går lørdager i regi av nyMusikk Bergen. På lørdagene kan publikum få oppleve ny musikk, og i tillegg ta med ungene sine.
Lørdag 26. februar 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Øyvind (kontrabass) og Isach (piano) spiller improvisasjonsmusikk på instrumentene sine. De lytter mye og hører nesten instrumentene sine prate sammen. Av og til prater de veldig fort og høyrt, og av og til kan du nesten bare høre at de hvisker - kanskje de har hemmeligheter som de må snakke om? Øyvind og Isach spiller sammen i bandet Sun&Steel og driver på med hver sine band utenom det. Isach er dessuten med og driver Improklubben i Bergen.

Konsertene i "Biblioteksmusikken" er ikke nødvendigvis såkalte barnekonserter, men produksjoner som blir gjort tilgjengelig for både voksne og barn, på et klokkeslett som passer alle aldre, og som ikke har for høyt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

Velkommen til Auditoriet på Hovedbiblioteket.

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "AmperImpro"

• Lørdag 26. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

Velkommen til Auditoriet på Hovedbiblioteket.