av Arild Ness sist endret 2022-02-24T16:46:17+02:00
Christian Meaas Svendsen spiller på instrumentet sitt med hele kroppen, ikke bare hendene. Her får både armer, bein, hode og stemme lov til å utfolde seg i samspill med et av verdens aller tøffeste instrument - kontrabassen!
Lørdag 5. mars 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Velkommen til Auditoriet på Hovedbiblioteket.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje nødvendigvis såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Bass i bein og armer"

• Lørdag 5. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Velkommen til Auditoriet på Hovedbiblioteket.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!