av Arild Ness sist endret 2022-09-05T16:02:50+02:00
Bergensorkestereret er fast gjest i Biblioteksmusikken. Viss du vil prøva å dirigera, får du dirigentstokk på denne konserten og vera orkesteret sin Maestro!
Lørdag 26. november 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen.

Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum. Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Bergen improstorband

• Lørdag 26. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!