av Arild Ness sist endret 2022-11-10T16:26:52+01:00
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen.
Lørdag 12. november 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Display, med Andreas Hatzi og Martin Borge

Display er ein duo som har brukt mykje tid til å forska seg fram mot eit konkret uttrykk gjennom improvisasjonens kunst. Fra støyete lydlandskap som kan spegla uro og den der kjensla når orda til læraren ikkje lengre gjer meining, til sterke tonale melodiar som kan spegla kjensla av popcorn og Mikke Mus. Dei sett de inga grense på kor musikken kan gå inn i deg som lyttar. All musikken er improvisert, inspirert av augneblinken saman med publikum. Blandinga mellom akustisk noise-trompet og elektrisk gitar gir ein unik sound, de har spilt inn plate og har planer om å gje denne ut våren 2023.

Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Display

• Lørdag 12. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Display, med Andreas Hatzi og Martin Borge

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!