av Arild Ness sist endret 2022-08-25T15:09:37+02:00
Andreas Hatzi (Trompet) og Sverre Sæbø (Kontrabass) speler improvisasjonsmusikk. Dei diktar og fablar på instrumenta sine, og lagar lydlandskap som kan vera skumle, glade, draumande, til og med morosame.
Lørdag 27. august 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Dei unge bergensmusikarane har eksperimentert både med eigne instrument og saman i ulike band, og no i duo for Biblioteksmusikken.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Duo Hatzi/Sæbø

• Lørdag 27. august
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!