av Arild Ness sist endret 2022-09-01T14:35:33+02:00
Dei tre musikarane Roger, Marita og Mathias besøker Bergen med konserten "Duo på Norsk".
Lørdag 5. november 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Noko av målet med denne konserten å fremma norsk musikk for instrumenta saxofon, klarinett og slagverk. Musikken som skal framførast er svært variert, noko som gjer at konserten heile tida tek ei ny vending og gir nye inntrykk til lyttaren.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Duo på norsk"

• Lørdag 5. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!