av Arild Ness sist endret 2022-05-04T12:33:06+02:00
Kayleigh Neff (Trompet) urfremfører Juan Vassallos nye verk “Elevator pitch” og Otto Ketting's “Intrada”
Lørdag 7. mai 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Kayleigh Neff er en trompetist fra Nord-California. Hun tar for tiden sin master i utøvende musikk ved Griegakademiet med Gary Peterson, solotrompetist i Bergen Filharmoniske Orkester. Fra tidligere har hun en bachelorgrad både som utøvende trompetist med Terry Everson, og i økonomi.

Kayleigh er en aktiv freelancer og musikkpedagog i Boston, Sacramento, og i Bergen. Hun har opptrådd bl.a. med Bergen Filharmoniske Orkester, Baltic Sea Philharmonic, Folsom Lake Symphony, og OrchestraNEXT. Hun har også vært medlem av den kvinnelige mariachi-gruppen «Mariachi Bonitas» i Sacramento, California, i tillegg til å ha vært solist med Sacramento Youth Symphony. Ved siden av sin utøvende karriere har hun hatt administrative roller ved Sacramento Philharmonic & Opera.

Konserten finner sted i auditoriet i underetasjen og er gratis.

Biblioteksmusikken er en Krapyl-konsertserie som går lørdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse lørdagene kan publikum få oppleve ny musikk, og i tillegg ta med ungene sine. Konsertene er ikke såkalte barnekonserter, men produksjoner som blir gjort tilgjengelig for både voksne og barn, på et klokkeslett som passer alle aldre, og som ikke har for høyt volum. Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Elevator Pitch"

• Lørdag 7. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Konserten finner sted i auditoriet i underetasjen og er gratis.

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!