av Arild Ness sist endret 2022-02-03T16:45:58+02:00
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine.
Lørdag 12. februar 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Konsertane er ikkje nødvendigvis såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum. Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

FabelAktig

Fabler lærer oss noe om livet, og sammen med lærdommen følger musikk. Familietrioen lager den vakreste musikk til fabelen som blir lest, nesten som filmmusikk. Åsmund lager nye lyder på bassen. Else Olsen S. preparerer pianoet med ulike materialer mellom strengene for å få fram de mest underfulle lyder. Øyvind Storesund spiller cello i denne trioen og elsker alt med strenger på, men er ikke streng selv.

Arrangementet på Facebook.

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "FabelAktig"

• Lørdag 12. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

FabelAktig

Arrangementet på Facebook.