av Arild Ness sist endret 2022-03-23T21:06:22+02:00
Biblioteksmusikken er en Krapyl-konsertserie som går lørdagar i regi av nyMusikk Bergen.
Lørdag 26. mars 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Fabler lærer oss noe om livet, og sammen med lærdommen følger musikk. Eline Rafteseth buer og basser og banker undringsfull musikk til fabelen som blir lest, nesten som filmmusikk. Eline Rafteseth er bassist og låtskriver og er for tiden aktiv med bandene Shakai og NH3. I tillegg driver hun konsertserien Playdate og er nestleder i styret til Bergen Improstorband.

Arrangementet på Facebook.

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "FabelAktig: kapittel 2"

• Lørdag 26. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet