av Arild Ness sist endret 2022-08-30T10:28:09+02:00
nyMusikk Bergen presenterar fyrste akt av sagnet om Terje Vigen.
Lørdag 24. september 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
I fyrste delen av diktet til Ibsen får vi høyre om Terje sin oppvekst og tokt til Danmark under Napoleonskrigen for å forsørge familien, sjølv om ikkje alt går etter planen. Denne gjenforteljinga blir akkompagnert av heilt ny musikk av medlemmar frå nyMusikk Bergen.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterar "FabelAktig - Terje Vigen: Akt I"

nyMusikk Bergen presenterar fyrste akt av sagnet om Terje Vigen.

• Lørdag 24. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!