av Nettredaktør sist endret 2023-01-20T15:24:39+01:00
Biblioteksmusikken er en Krapyl-konsertserie som går lørdagar i regi av nyMusikk Bergen.
Lørdag 21. januar 14:30
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland, 2. etg
En fiolin er ikke en fløyte. Et orgel er heller ikke en fløyte. Men både fiolin og orgel kan lage mange rare lyder hvor de nesten ikke er til å kjenne igjen. Kanskje noen av disse lydene kan minne litt om en fløyte om en lytter ekstra godt etter? Kanskje orgel og fiolin til og med kan ligne mer på hverandre enn seg selv?
Medvirkende: Soohyun April Jang (fiolin) og Anders Hannevold (organetto portativo)

Konserten er gratis og avholdes i rommet Vårt Vestland i 2. etg.

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer “Flautando”

• Lørdag 21. januar
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland, 2. etg

Konserten er gratis og avholdes i rommet Vårt Vestland i 2. etg.