av Arild Ness sist endret 2022-02-19T15:02:36+02:00
Dagens forestilling med nyMusikk er dessverre avlyst.
Lørdag 19. februar 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Gjennom nykomponerte improvisasjonskonsepter gjennomført på tidligmusikkinstrumenter og elektronikk blir publikum fortelles en dramaturgi av en nokså fjern tidsepoke, understøttet av visuelle og digitale virkemidler.

Dette blir en urfremføring av 6 nye verk for blokkfløyte, fremført av Patricia Michlits.

Konserten finner sted i auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken

Dagens forestilling med nyMusikk er dessverre avlyst.

• Lørdag 19. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet