av Arild Ness sist endret 2022-09-05T16:14:02+02:00
  • nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Frekk, frisk, fransk"
  • 2022-12-10T14:30:00+01:00
  • 2022-12-10T15:00:00+01:00
  • Tore Bordal er heilt ny og fersk pianist frå Griegakademiet, som også har studert fransk musikk i Frankriket. I denne konserten rekontekstualiserer han franskmannen Debussy, gjennom å blanda nye miniatyrar inspirert av Debussy, av komponist Emiliano Orbe, framført saman med andre originale preludier.
Lørdag 10. desember 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen.

Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Frekk, frisk, fransk"

• Lørdag 10. desember
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!