av Arild Ness sist endret 2022-03-10T15:42:54+02:00
Som sanger og låtskriver har Suzanne fremført musikken sin på arrangementer og festivaler rundt om i Norge, og hun er nå i sitt andre år på musikkterapistudiene. Martina er utdannet med master i utøvende klassisk sang, arbeider som frilans-utøver og pedagog, og brenner for musikkformidling for barn og unge.
Lørdag 19. mars 14:30
Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje nødvendigvis såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum
.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Historiefortelling med gitar og stemmer"

• Lørdag 19. mars
  • Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg
.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!