av Nettredaktør sist endret 2023-01-20T08:15:55+01:00
Isach og Aksel skal spille fritt improvisert musikk som kan gå alle veier. Flytende og søkende, til håndfast og dansende.
Lørdag 28. januar 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Aksel (sax) og Isach (piano) har spilt sammen nesten daglig siden de begynte på Griegakademiet sammen i 2017, enten det har vært i duoformat eller større besetning. De har gjort seg bemerket i Norge og internasjonalt med kvartetten General Post Office og en rekke andre prosjekter. Beskrivende for de fleste av de, er at improvisasjon blir et bærende element.

Konserten finner sted i auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

OM BIBLIOTEKSMUSIKKEN
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Isach Skeidsvoll og Aksel Røed

• Lørdag 28. januar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Konserten finner sted i auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

OM BIBLIOTEKSMUSIKKEN

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!