av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-08-12T10:46:29+02:00
Arnes lydverden spenner frå sag til piano, og en vet aldri hva han har meg seg i sitt instrumentarium - det blir et kaleidoskop av klanger. Han har med seg Jakobine, 7 år, som musiker til denne konserten.
Lørdag 13. august 14:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!
Foto. Oddbjørn Steffensen

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Kaleidoskop"

• Lørdag 13. august
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!
Foto. Oddbjørn Steffensen