av Arild Ness sist endret 2022-09-01T13:30:21+02:00
Per er ofte mange musikarar på likt, berre med seg sjølv. Eller klarer han å dela seg i to? Han har gjerne duo med seg sjølv, og den eine delen veit aldri kva den andre delen kjem til å finna på.
Lørdag 22. oktober 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Kontrapunktisk blåtur

• Lørdag 22. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!