av Nettredaktør sist endret 2023-01-11T17:18:10+01:00
Lørdag 14. januar 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Pianolaboratorium -komposisjonsverksted for preparert piano:
Korleis kling ein bolt oppi pianoet? Korleis kling ein gaffel? Er flygelet så stort fordi det skal ha plass til ein kval oppi?

Dette, og mange fleire spørsmål, vil bli forska på i verkstaden til komponist og pianist Dr. Else Olsen S. og lydforskar Åsmund Storesund (11 år). nyMusikk Krapyl inviterer deltakarane med som forskarar, og vil bruka lydane dei finn til ein heilt ny song som me skal laga saman.

Ingen forkunnskaper treng, berre lysta til å laga lyd!

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Pianolaboratorium"

• Lørdag 14. januar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Pianolaboratorium -komposisjonsverksted for preparert piano:

Ingen forkunnskaper treng, berre lysta til å laga lyd!

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!