av Arild Ness sist endret 2022-08-15T14:00:47+02:00
Quorum Trio er eit Bergensband bestående av Børge Brustad på fiolin, SooHyun April Jang på fiolin og Eline Rafteseth på kontrabass.
Lørdag 20. august 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Desse strykarane improviserer og eksperimenterer med improvisert musikk og utforskar klangar, lydar, og korleis man kan bruka instrumentet på måtar som ikkje er heilt me er vane med å høyra dei. Litt som når eksperimenteringstrangen melder seg ved synet av eit nytt verktøy som man ikkje før har sett. Dei leiker seg med lydane i uvante konstruksjonar til vakre harmonier og talande melodiar.

Denne laurdagen vil trioen fremføra toner og lyder fra instrumentene som lytterne garantert ikkje har høyrt før! Kanskje det også blir rom for nokre unge dirigentspirer?
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Quorum Trio

• Lørdag 20. august
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!