av Arild Ness sist endret 2024-02-16T11:09:51+02:00
Bli med når Stankelbeinet inviterer til den store konserten, og finn ut om Gulløyet, Tordivelen, Honningbia, Myggen og Marihøna blir med på festen! Vil noen stikke av? Og hva skjer når Stankelbeinet blir litt forelsket?
Lørdag 9. mars 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

I en blomstereng våkner seks insekter opp. De er et sitrende, surklende, summende og sukkende orkester, faktisk et kor! Men de er ulike, og må lære seg å samarbeide for at det skal fungere.

Med iøynefallende kostymer og stort fokus på bevegelse tar vi utgangspunkt i insektenes verden for å formidle hva fellesskap kan bety for oss mennesker. Vi ønsker å øke bevisstheten og forståelsen rundt insektenes plass i økosystemet vårt, og gi kunnskap om at viktige bestander av insekter er i ferd med å forsvinne og de dramatiske konsekvensene av dette.

Medvirkende:
Vokalensemblet Tabula Rasa
Stankelbeinet: Jakub Adam Niedziela
Gulløyet: Sigrun Jørdre
Myggen: Arild Rohde
Marihøna: Zsuzsa Zseni
Honningbia: Rikke Lina Sorell Matthiesen
Tordivelen: Tord Kalvenes
Cellist: Carmen Bóveda

Foto: Åsane kulturhus.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde, Vestland fylke, Bergen kommune, Furestiftelsen og Komponistforeningen.

Facebookarrangement

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Stankelbeinmusikk