av Arild Ness sist endret 2022-09-05T12:17:58+02:00
Gjennom insektenes øyne og liv, deres historier og med humor og glede vil Tabula Rasa vise ulike sider av vårt menneskelig fellesskap og lete etter fellesskapets overraskelser.
Lørdag 12. november 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Stankelbeinmusikk er et helt nytt musikkteaterverk med musikk, tekst, iøynefallende kostymer og bevegelse som tar utgangspunkt i insektenes verden for å formidle hva fellesskap kan bety for oss mennesker.

Vokalensemblet Tabula Rasa
Vokalensemblet skiller seg ut gjennom å jobbe med improvisasjon og teatrale virkemidler for å skape konseptuelle konserter og forestillinger. TABULA RASA ønsker å nå frem med ny musikk til mennesker som ikke kjenner formen så godt fra før. Musikalsk søker de balanse mellom musikk som er gjenkjennelig og tilgjengelig for publikum, og musikk som er utfordrende og overraskende. De ønsker å bruke det emosjonelle og direkte kommunikative i menneskestemmen til å nå fram til publikum.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen.
Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Stankelbeinmusikk med Tabula Rasa

• Lørdag 12. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Vokalensemblet Tabula Rasa

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!