av Arild Ness sist endret 2022-05-04T13:13:02+02:00
Velkommen til en konsert med masse fri improvisasjon - eller kanskje vi kan sei at vi leiker med lyd? Lydleik.
Lørdag 28. mai 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Terje tar med seg stein, trepinner, metall, munnharper, bukkehorn og trommer. Men er dette ekte musikkinstrumenter? Kanskje barna også kan være eit musikkinstrument? Og kva med stillhet? Er det ein del av musikken?

Konserten finner sted i auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Stein, slag og stille"

• Lørdag 28. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!