av Arild Ness sist endret 2022-05-04T13:15:32+02:00
Ursus er eit kompani som lagar framsyningar som rører seg både i musikken og scenekunsten.
Lørdag 4. juni 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Dei har med seg element frå si siste oppsetning for barn, "Oppnedpassasjen", nokre heilt nye og rå element frå ei fersk framsyning under arbeid. Og Henry Purcell, som er død for lenge sidan, er med, han også.

Konserten finn sted i auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Ursus Produksjoner

• Lørdag 4. juni
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!