av Arild Ness sist endret 2022-08-30T10:25:38+02:00
Kan vatn vera dampande? Kan damp vera flytande? Kan instrumentar gjenspegle vatn i ulike formar? Unge komponistar og utløvarar frå Bergen private gymnas gjer konsertdeltakarane ei framstilling av sine surklande ferske eksperiment med vatn og lyd.
Lørdag 10. september 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Navn på elever:
Mathilde Liljebäck, Hanne Haugen Greve, Silja Iden Njåstad, Linnea Johnsdatter Aasnæs, Tormod Berven Skjerve, Nicolai Alexander Sæbø, Nicolai Einarsen, Tobias Lindtsrøm Sætre, Bastian Magnussen, June Olsen Steinslid, Othilia Blom, Helene Hove Rosenlund, Cecilie Aabakken, Maja Grønseth, William Moldestad

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Vått vatn"

• Lørdag 10. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Navn på elever:

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!