av Arild Ness sist endret 2022-05-04T13:18:42+02:00
Det er ikkje berre bassen og gitaren som kan spelast på straum.
Lørdag 11. juni 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Alistair Zaluda speler el-fiolin og koblar seg til med kablar og nett på biblioteket. Gjennom komposisjon, improvisasjon og elektronikk får Bergen elektrisk besøk frå Manchester!

Konserten finner sted i auditoriet i underetasjen på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Zaludas univers"

Det er ikkje berre bassen og gitaren som kan spelast på straum.

• Lørdag 11. juni
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!