av Arild Ness sist endret 2020-10-22T12:56:40+01:00
Sindre Sortland er cand philol i klassisk gitar, men nysgjerrig på det aller meste av lyd. Han likar å lage instrument, lydmaskiner og duppedingsar og har vore aktiv i musikkmiljøet i Bergen i over 20 år. Sindre jobbar i Vaksdal kulturskule.
Lørdag 12. desember 14:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Påmeldingsskjema

For å være sikker på plass må du melde deg på i forkant.  Husk at du også MÅ melde på barn som skal være med (dette gjøres ved å trykke på "Legg til flere").

Skummel musikk
Sindre likar skummel musikk. Men er det musikken som er skummel? Eller blir musikken skummel saman med ei historie? Vi veit at ein film kan bli skumlare med skummel musikk, men kan musikk som ikkje er skummel bli det med den rette historia?
Alt dette lurar Sindre på. Derfor vil han leite etter komponistane sine skumle triks, med god hjelp av gitar og andre instrument. Til slutt i konserten speler Sindre den skumlaste musikken han kan, nesten utan å bli redd.

Konserten har vore ein del av kulturprogrammet på bokbåten Epos 2019-20.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.
Konserten finner sted på Noterommet i 2.etasjen av Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

NyMusikk Krapyl Biblioteksmusikken: Sindre Sortland

• Lørdag 12. desember
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Påmeldingsskjema

Skummel musikk

Konserten har vore ein del av kulturprogrammet på bokbåten Epos 2019-20.