av Arild Ness sist endret 2022-06-19T11:03:35+02:00
Fabler lærer oss noe om livet, og sammen med lærdommen følger musikk. Eline lager den vakreste musikk til fabelen, nesten som filmmusikk. Ho speler kontrabass - vart og melankolsk, rart og med troll i ord.
Lørdag 25. juni 12:00
Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Eline Rafteseth - FabelAktig

• Lørdag 25. juni
  • Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!