av Arild Ness sist endret 2024-06-04T09:55:41+02:00
  • NyMusikk Krapyl: Rasmus & Isach vibrafon-piano band
  • 2024-06-15T13:00:00+02:00
  • 2024-06-15T13:30:00+02:00
  • Isach Skeidsvoll og Rasmus Vik Lagerberg har et vibrafon-piano-band. De spiller fri improvisasjon som til tider er veldig rytmisk, spretten og engasjerende. Andre ganger mer ettertenksom og søkende. Alltid uttrykksfull og nysgjerrig. Formatet er piano og vibrafon, to beslektede instrumenter som låter både veldig likt og veldig forskjellig.
Lørdag 15. juni 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Konserten finner sted i Auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

NyMusikk Krapyl: Rasmus & Isach vibrafon-piano band

• Lørdag 15. juni
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Konserten finner sted i Auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!