av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-02-21T10:56:11+02:00
Mennesker har drukket seg fulle i tusenvis av år og vært fyllesyke like lenge. Mytene om bakrus har vært mange. Men hva vil det si å være bakfull, egentlig? Og hva forteller forskningen oss?
Torsdag 28. april 18:00
Hovedbibliotek, Amalies hage

95139006

Nå kan du bli med vitenskapen på fylletur! I Fylla har skylda går kjemiker Alexander H. Sandtorv gjennom fyll og bakrus. Hva skjer egentlig i kroppen når vi drikker? Og hvilke av de mange mytene holder mål? Visste du at ølbriller er vitenskapelig bevist, at du blir mer bakfull av pærebrandy, og ikke minst at menn blir dårligere på å masturbere i fylla? Her får du vitenskapens beste råd til dagen derpå.

Om fylla og bakrusen. Foredrag med kjemiker Alexander H. Sandtorv

• Torsdag 28. april