Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-08-31T10:46:57+02:00
Foredrag med Nina Björk.
Fredag 4. desember 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Amalies hage.
Maks: 40 stykk.

Nina Björk har i ulike sammenhenger skrevet utfordrende om politikk i tjuefem år. Ikke sjeldent har hennes meninger vakt sterke reaksjoner. Over tid går det an å se at argumentasjonen har hatt en kjerne: hennes meningsmotstandere har hevdet at hun vil bestemme over andre og innskrenke individers frihet. Hun selv mener på sin side at det allerede er sånn at noen bestemmer over andre og at individet allerede er ufritt. Boken Om man älskar frihet handler om denne kjernen. Det er et forsøk på å tenke filosofisk omkring politikk, frihet og menneskers liv.

Nina Karolina Björk er en svensk litteraturviter, frilansjournalist, forfatter og feminist. Hun vokste opp i Falkenberg og er mest kjent den feministiske debattboken Under det rosa täcket fra 1996, som ble solgt i 100 000 eksemplarer.

Hun har også skrevet Drömmen om det röda, Lyckliga i alla sina dagar, Sireners sång og Fria själar

"Om man älskar frihet. Tankar kring det politiska" med Nina Björk

Foredrag med Nina Björk.