Glemt passord?   Registrer deg her.
av Synne Ulltang sist endret 2019-01-09T07:20:07+00:00
Dette er fortellingen om en reise som starter brått, da Long Litt Woons liv blir snudd opp ned.
Torsdag 31. januar 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

«Det kjentes som om noen hadde slått med en gedigen slegge, den tyngste som finnes ... Vi var to om livet for bare noen timer siden ... Nå ligger Eiolf på akuttavdelingen på Ullevål. Død.»

Midt i den lammende sorgen oppdager Long Litt Woon ved en tilfeldighet soppens forunderlige verden og blir kjent med sopplukkerne, en subkultur med egne overgangsriter og uskrevne regler.

Forfatterens oppdagelsesferd inn i soppriket skjer parallelt med en reise i et indre landskap, gjennom den kronglete sorgprosessen. Hennes nysgjerrighet og entusiasme for den nyoppdagede soppverdenen gir teksten en egenartet sjarm.

«En av de mest overraskende og originale bøker jeg har lest på lenge.» (Knut Olav Åmås, Aftenposten).

Auditoriet (kart)