av Charlotte Myrbråten sist endret 2023-01-25T13:20:43+01:00
I denne forelesningen tar professor Flo-Groeneboom oss med på en fascinerende reise innom ulike utfordringer knyttet til søvn gjennom livsløpet.
Onsdag 1. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

+4795139006

Elisabeth Flo-Groeneboom er psykolog og professor ved Institutt for klinisk psykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen (UiB), og leder for Human Light Lab og forskningsgruppen BRIGHT. Etter hun tok doktorgrad innen søvnmedisin jobbet Flo-Groeneboom ved Senter for alders- og sykehjemsmedisin ved Det medisinske fakultet, UiB.

I dag forsker hun på og underviser om søvn og døgnrytmer, psykiske helseutfordringer gjennom livet, og funksjon hos eldre og personer med demens.

I denne forelesningen tar professor Flo-Groeneboom oss med på en fascinerende reise innom ulike utfordringer knyttet til søvn gjennom livsløpet. Med bakgrunn i egen forskning, samt innsikt fra et sterkt nettverk av søvnforskere i Bergen og internasjonalt viser hun de overraskende effektene endringer i søvn og døgnrytme kan ha på helse og humør.

Foredraget er en del av serien Akademisk aften og er et samarbeid mellom NHH, HVL, biblioteket og Universitetsbiblioteket.

Om søvn og utfordringer knyttet til søvn.

• Onsdag 1. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet