av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-05-04T11:08:15+02:00
Tirsdag 18. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Du trenger ikke være innbitt vaksinemotstander for å foretrekke plass bakerst i koronavaksinekøen. Vaksineskepsis fra avkroker på internett finner veien helt ut til etablerte medier. Det er forståelig at du nøler. Da må forskerne som har brukt all verdens tid på å forstå virus kunne forklare hvorfor vaksine faktisk er bra for deg. Få kunnskap om virus og vaksiner presentert på en måte du garantert vil forstå, selv om du ikke har vært i nærheten av en naturfagstime på veldig lenge. I dette populærvitenskapelige foredraget møter du koronavirus, muterte virus, vaksiner, antistoffer, antigener, reseptorer, T-celler og B-celler.

Foredraget varer 1 time, deretter er det mulig å stille spørsmål om vaksine, koronamutanter, bivirkninger, munnbind og annet du måtte lure på i koronatid.

Med molekylærbiolog og skuespiller Henriette Christie Ertsås (PhD, MFA).
Forestillingen er støttet av Forskningsrådet, Alrek Helseklynge, Røde Kors og Westfal Larsens allmennyttige fond.
Arrangør: Forskning Til Folket og Pandemisenteret/Bergen Kommune

--- All hendelsesinformasjon blir presentert med forbehold om at hendelser kan måtte endres eller avlyses etter hvert som virussituasjonen utvikler seg. For å hjelpe med eventuell smittesporing vil alle arrangementer føre liste over besøkende.

Om virus og vaksiner. Foredrag med Henriette Christie Ertsås

• Tirsdag 18. mai
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Med molekylærbiolog og skuespiller Henriette Christie Ertsås (PhD, MFA).
Arrangør: Forskning Til Folket og Pandemisenteret/Bergen Kommune