Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-04-30T11:46:40+02:00
  • Panelsamtale om seksualitetsundervisning i de nye læreplanene
  • 2019-05-02T18:00:00+02:00
  • 2019-05-02T20:00:00+02:00
  • Snart blir det helt klart hva de nye læreplanene blir i grunnskolen og i fellesfagene på videregående skole. Det som er sikkert er at seksualitetsundervisning har fått en mye større plass i norsk skole som en del av de tverrfaglige temaene som i større grad skal integreres i alle fag i skolen.
Torsdag 2. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Hva tenker dagens lærere og lærerstudenter om dette? Utstyrer lærerutdanningene dem med den nødvendige kompetansen for å dekke dette? Sex og Politikk inviterer til panelsamtale om temaet, og har invitert med seg Pedagogstudentene UiB ved Vemund Knudsen og Lektorstudentene ved UiB ved Steinar Timenes. Universitetet i Bergen ved faggruppen for Lektor- og PPU-programmene har blitt invitert og er forhåpentligvis på plass innen kort tid.

Arrangementet innledes med en kort innledning fra Christian Lomsdalen, styremedlem i Sex og Politikk og lektor i den videregående skolen, om seksualundervisningens fornyede plass i skolen, før også han blir en del av panelet.

Ordstyrer for kvelden blir Sara Bergen Økland, fast spaltist i Bergensavisen og lektorstudent ved Universitetet i Bergen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Arrangementet finner sted på Amalies HageBergen Offentlige Bibliotek. Her vil det være mulig å få både noe å spise og noe å drikke i sammenheng med arrangementet.