av Eli Vaage sist endret 2022-01-19T08:41:08+01:00
  • Poesi og klima #3: Maria Dorothea Schrattenholz
  • 2022-05-13T18:00:00+02:00
  • 2022-05-13T19:00:00+02:00
  • Poesien kan både rase og sørge over klimaendringane, men hos Maria Dorothea Schrattenholz er det kombinert med apokalypse, melankoli og science fiction. Velkommen til ein spennande klimasamtale og bli kjent med eit særs originalt forfattarskap!
Fredag 13. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

97964434

Maria Dorothea Schrattenholz har hausta gode kritikkar for sin science fiction-poesi, der naturvitskap og kvardagsspråk blir blanda saman. Ho kjem til biblioteket for å snakke om poesi og klima - og si eiga skriving.

Velkommen!

Poesi og klima #3: Maria Dorothea Schrattenholz