Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-06-06T10:55:48+02:00
  • Rap og følelser - med hjertet utenpå skjorten
  • 2019-06-13T17:30:00+02:00
  • 2019-06-13T18:00:00+02:00
  • I anledning Bergenfest har Bergen Offentlige Bibliotek og Bymuseene i Bergen slått seg sammen med festivalen for å gi deg eksklusive samtaler om litteratur og musikk i selveste Rosenkrantztårnet. Kun 50 plasser på hvert arrangement. Det er fri adgang for alle med festivalpass eller dagspass til dagen det gjelder.
Torsdag 13. juni 17:30
Rosenkrantztårnet

Hip hop og rap har de siste årene gått fra å være en undergrunnssjanger til å favne noen av Norges mest populære artister. Hva har endret seg? Er det den norskspråklige hip-hop som har vunnet nordmenns hjerter? Og hva er grunnen til fler og fler artister nå rapper om nære ting og store følelser? Kan hip hop noen gang bli for følsomt? Vi tar praten og inviterer til en panelsamtale hvor vi ser på sjangerens utvikling.

Med Per Aki Sigurdsson Kvikne, kjent under artistnavnet Kjartan Lauritzen, David Grytten, produsent og medlem av Hester v75, og Anna Ofstad, dj og programleder i P13.

Kun 50 plasser på hvert arrangement, så her er det førstemann opp i tårnet.