Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Marie Amdam last modified 2018-08-14T07:43:16+00:00
En kveld med Adil Khan i anledning verdensdagen for psykisk helse.
Torsdag 27. september 17:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

404 61 144

Adil Khan er oppvokst i Oslo med utenlandske foreldre som ønsket at han skulle lykkes i det norske samfunnet. Han forteller sin historie om det å være norsk-pakistansk, om å ikke passe inn, og om mulighetene han har fått i livet som har inspirert ham. Samtidig relaterer han foredraget til tema som er allmenngyldige: Det å finne motivasjon i motgang når livet ikke er lett. Komme seg gjennom dårlige perioder. Selvdisiplin og mestring. Sette seg mål og jobbe for å nå drømmene sine. Ta eierskap til eget liv. Og ikke minst: Hvordan man behandler menneskene rundt seg.

Arrangementet er en markering av verdensdagen for psykisk helse, som i 2018 har temaet raushet. Adil vil snakke om hvor viktig raushet, tilhørighet og sårbarhet er for den psykiske helsen.

o   Kvelden er et samarbeid med Folkeakademiet HordalandAmalie Skrams hus og Bergen kommune v/ Fredheim kurs- og aktivitetshus og Enhet for kulturformidling og deltakelse -Kunst, kultur og psykisk helse.

Varighet: 17.00-19.30 inkl. pause