av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-09-30T09:11:22+02:00
  • Religionskritikk: konstruktivt eller bare hatprat
  • 2020-11-12T18:00:00+01:00
  • 2020-11-12T19:30:00+01:00
  • Religionskritikk, hatprat og ytringsfrihetens begrensninger er sentrale temaer i det offentlige ordskiftet om tro og livssyn. Hvordan setter vi grenser juridisk og moralsk? Hva kjennetegner god og dårlig religionskritikk? Tåler religiøse å bli kritisert? Og er det rom for kritikk i tros- og livssynsdialogen?
Torsdag 12. november 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

95139006

PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/religionskritikk-konstruktivt-eller-bare-hatprat

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken.
Hvor: Musikkavdelingen.
Maks: 60 stykk.

STL Bergen og HEF Bergen lokallag arrangerer:

Velkommen til en dialogisk panelsamtale med:

Eirin Eikefjord, politisk redaktør i Bergens Tidende og medlem i Ytringsfrihetskommisjonen

Christian Lomsdalen, nestleder i Human-Etisk Forbund, lektor og podcaster

Bano Abdulrahman, jurist og styremedlem i Bergen Moské

Gudmund Waaler, domprost i Bergen

Samtalen modereres av Amila Suljević Melle.

Arrangementet er del av festivalen Mangfoldsbyen: www.mangfoldsbyen.no

Arr.: STL Bergen og Human-Etisk Forbund Bergen lokallag.

Sted: Musikkavdelingen på Bergen Offentlige Bibliotek.

Vi følger de smitteverntiltakene som gjelder på møtetidspunktet.

Religionskritikk: konstruktivt eller bare hatprat

• Torsdag 12. november
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Hvor: Musikkavdelingen.
Maks: 60 stykk.

STL Bergen og HEF Bergen lokallag arrangerer:

Velkommen til en dialogisk panelsamtale med:

Christian Lomsdalen, nestleder i Human-Etisk Forbund, lektor og podcaster

Bano Abdulrahman, jurist og styremedlem i Bergen Moské

Gudmund Waaler, domprost i Bergen

Samtalen modereres av Amila Suljević Melle.

Arrangementet er del av festivalen Mangfoldsbyen: www.mangfoldsbyen.no

Arr.: STL Bergen og Human-Etisk Forbund Bergen lokallag.

Sted: Musikkavdelingen på Bergen Offentlige Bibliotek.

Vi følger de smitteverntiltakene som gjelder på møtetidspunktet.