av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-10-28T14:29:51+01:00
Romanforfatter og politiker Halvard Hølleland i samtale med Frode Thuen og Runo Isaksen om familievold og sorg, litteratur og parterapi. Halvard Hølleland er statssekretær for kunnskapsminister Tonje Brenna, og tidligere var han stabssjef for Raymond Johansen. Nylig kom hans andre roman: «Veien videre», som har fått veldig god mottakelse:
Torsdag 17. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006
Romanen handler om diplomatsønnen Thor, som er alene på hytta med sin fem måneder gamle datter. Kona Jasmine er nylig død, kanskje i en ulykke? Thor sliter med å være en god far, samtidig som han prøver å få tak på hva som egentlig skjedde i samlivet med Jasmine – et samliv mer og mer preget av sykluser av vold og forsoning.

Frode Thuen og Runo Isaksen har lest Halvard Høllelands roman med stor fasinasjon, og ser fram til denne samtalen med forfatteren.

Frode Thuen er professor i psykisk helsearbeid, og forfatter av en rekke bøker og artikler om samliv og familieliv.
Runo Isaksen er litteraturviter, forfatter, og forlegger for Teft forlag. Han har utgitt sju romaner og to faglitterære bøker.

Velkommen til bokbad med Halvard Hølleland på biblioteket torsdag 17. november klokken 18:00!
Møtet foregår i kafeen Amalies hage.

Dette arrangementet er del av en møteserie på biblioteket. Frode Thuen og Runo Isaksen inviterer aktuelle romanforfattere til samtaler om kjærlighet og moderne familierelasjoner i litteratur og virkelighet. De ønsker å diskutere spørsmål som:
• Hvordan behandler skjønnlitteraturen utfordringer som barn og unge, par og familier står overfor i dag?
• Hvordan kan litteraturen eventuelt gi viktige nøkler for bedre å forstå og kommunisere om disse utfordringene?

• Torsdag 17. november
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Møtet foregår i kafeen Amalies hage.