Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-02-26T15:41:21+02:00
Borealisfestivalen inntar biblioteket!
Lørdag 9. mars 13:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Samtalen holdes på engelsk

(English below)
Med artister som har sine egne fremførelser ferskt i minne fra kvelden før, blir dette et øyeblikk for å reflektere, og trekke linjer mellom ulike kunstneriske praksiser og ideer. Kunstnerisk leder for Borealis, Peter Meanwell, bringer sammen utøvere fra Sounding Bodies-kvelden for en rundebordskonferanse. Rundt bordet sitter Colin Self, Jenny Hval og Jamila Johnson-Small, som sammen med Borealis Artist-in-Residence Jenny Moore vil diskutere idéer og problemstillinger som oppstår når man driver med performance og åpne samlinger, inkludert kollektiv bevegelse, kor som et sted for aktivisme og kroppsliggjøring av ideer og lyder.

Støttet av Fritt Ord
The conversation will be held in English

Fresh from the night before, a moment to reflect, and draw connections between diverse artistic practices and ideas. Artistic Director Peter Meanwell of Borealis brings together performers from the Sounding Bodies evening for a special artist round table. Colin Self, Jenny Hval and Jamila Johnson-Small are joined by Borealis Artist-in-Residence Jenny Moore to discuss ideas and issues raised by the performances and open sessions, including collective movement, the choir as activist space, and embodiment of ideas and sounds.

Supported by The Fritt Ord Foundation